onsdag 11 april 2012

17:43

Jag har lyckats att packa lite faktiskt, packat ner tavlor ljus & prydnadsaker, & vinglas & sådant vi inte använder, imorrn fortsätter jag i köket.. Andreas sa att jag inte behövde tänka på det, att han tar det.. Men det är väl bara bra att ligga lite före? tycker jag!


Alice har fått öva på att sitta idag.. Senaste veckan har hon försökt dra sig upp själv & gett ifrån sig små frustrerande söta ljud när det inte gått, men håller man henne i händerna så sitter hon fint, bara huvudet som guppar lite fram & tillbaka, haha. 

Jag är heeelt slut & det känns som om att jag har två tegelstenar på vardera axel! Jag beundrar ensamstående mödrar, ni är sjukt starka & duktiga!! För det är SJUKT stor skillnad att vara en förälder. Bara en sån sak som att komma ihåg att äta.. Dagarna bara försvinner & tillslut undrar man hur mkt man glömt av att göra egentligen.. Längtar efter Andreas!!!

Hoppas Alice sover lika gott inatt som hon gjorde här om natten.. & påminnelse till mig själv - KÖP NY BLÖJHINK (soptunna) för det luktar bubbibajs & bubbikiss hela tiden.. sur gammal bubbi luktar INTE gott!

1 kommentar: